Trouwen

Jullie bruidsbloemen gemaakt met liefde, uniek en vernieuwend.


Bloemencreaties voor jullie bruiloft, gemaakt met liefde
Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd.
Amazing Flow’r is het adres voor jullie bruidsboeket. Tijdens jullie huwelijk moet alles perfect zijn en natuurlijk wil jij het bruidsboeket dat aansluit bij wie jij bent. Er is niets zo persoonlijk als de keus van je bruidsbloemen. Een speels en eigenwijs boeket met gekleurde bloemen, een eigentijds veldboeketje van wilde bloemen of een stijlvol sjiek bruidsboeket met de mooiste rozen, de bloemen maken het verhaal dat jij vertelt tot een geheel. Met veel liefde en aandacht helpt Amazing Flow’r je met het kiezen van de juiste bloemen zodat jij alleen nog maar kunt stralen met jouw bruidsboeket in je hand.

 

foto bij Angela Bloemsaat

Jullie gaan trouwen en zoeken een eigentijdse creatie die écht bij jullie past. Iets unieks wat jullie locatie en dag persoonlijk maakt. Waar jullie je thuis bij voelen en jullie gasten zien dat het echt bij jullie past. Passend bij jullie kleding. Onze bloemen sluiten aan bij wie jullie zijn.  

Geen bruiloft zonder bruidsboeket van Amazing Flow’r
Wij creëren een totaalconcept voor jullie bruiloft.
Denk daarbij aan persoonlijk bloemwerk, je bruidsboeket, corsage, bloemen voor het bruidsmeisje, ceremonie decoratie en bloemen op de trouwlocatie. Alles op elkaar afgestemd zodat het een feestelijk geheel is.


Aarzel niet om te vragen naar de mogelijkheden via het contact formulier.

contact


Bruidsboeket…
Een bruidsboeket is een b Voor de huwelijksplechtigheid wordt het boeket rechts vastgehouden, en na de plechtigheid met de linkerhand. Tegenwoordig wordt hier niet meer zo aan vastgehouden.
Voor de bruidegom en de overige gasten zijn er doorgaans corsages in dezelfde stijl als die van het boeket. Na het huwelijk wordt het bruidsboeket vaak gedroogd en bewaard, het drogen van uw bruidsboeket is een extra service van Amazing Flow’r. Laat ons weten als u deze wens heeft. Dit is van belang bij het kiezen van de bloemen. 

De prijs van het bruidsboeket en bloemen decoratie voor u huwelijk hangt vooral af van de bloemen die u kiest. Amazing Flow’r werkt het liefste met bloemen die passen bij het seizoen.
De gemiddelde kosten voor een bruidsboeket liggen tussen de 100,- tot 200,- euro. Een borstcorsage voor de bruidegom of gasten kost tussen de 10,- tot 20,- euro. Boeketje voor bruidsmeisje(s)                                                                                          Willen jullie meer bloemen tijdens jullie huwelijk, dan zijn er veel opties mogelijk. Denk dan aan een bloemstuk voor op de trouwauto een grote bloemenboog voor de ceremonie, boeketten voor de trouwlocatie, een bloemenwolk boven de dansvloer, stoelversiering, tafelvaasjes tijdens het diner. Bloemen voor een bruiloft worden door Amazing Flow’r met de grootste zorg geselecteerd en verwerkt en geven een waanzinnig (Amazing) effect.
Bruidsboeketten zijn er tegenwoordig in vele variaties. Denk bijvoorbeeld eens aan een veldboeketje van wilde bloemen voor een bruiloft in de natuur.


  • IMG_4124
  • IMG_1322
  • 2F0B463A-9C38-4AAE-9DFC-8CA064487B91_1
  • IMG_4478_1
  • IMG_1423
  • IMG_1434_1
  • IMG_2326
  • IMG_1437_1


E-mailen
Map
Info
Instagram