AMAZING FLOW'R 
-PartyFlowers-
“Het leven is een feestje, wij maken het bloemwerk voor u.”Amazing Flow’r is het juiste adres voor feestelijke bloemencreaties, bruidsbloemen, boeketten, bloemstukken, tafelvaasjes, bloemen boog, bloemen wolk en bloemenslinger.       Uw bedrijfsfeest of privéfeest, een opening, horeca styling, babyshower, jubileum een evenement of uw bruiloft.                                 

 

Wij werken met bloemen uit het seizoen, deze bloemen hebben geen lange reis afgelegd en daardoor zijn ze betaalbaar. 
De keus voor bloemen uit het seizoen is omdat dit de versheid en houdbaarheid van de bloemen bevordert. De kwaliteit is daardoor op zijn best.

 
Trouwen


 

Bloemencreaties voor jullie bruiloft, gemaakt met liefde
Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd.
Amazing Flow’r is het adres voor jullie bruidsboeket. Tijdens jullie huwelijk moet alles perfect zijn en natuurlijk wil jij het bruidsboeket dat aansluit bij wie jij bent.
Er is niets zo persoonlijk als de keus van je bruidsbloemen. Een speels en eigenwijs boeket met gekleurde bloemen, een eigentijds veldboeketje van wilde bloemen of sjiek bruidsboeket, de bloemen maken het verhaal dat jij vertelt tot een geheel. Met veel liefde en aandacht helpt Amazing Flow’r je met het kiezen van de juiste bloemen zodat jij alleen nog maar kunt stralen met jouw bruidsboeket in je hand.
Na het huwelijk wordt het bruidsboeket vaak gedroogd en bewaard, het drogen van uw bruidsboeket is een extra service van Amazing Flow’r. Laat ons weten als u deze wens heeft. Dit is van belang bij het kiezen van de bloemen. De prijs van het bruidsboeket en bloemen decoratie voor u huwelijk hangt vooral af van de bloemen die u kiest.

Trouwen


Totaal concept


 

Iets te vieren? Amazing Flow'r maakt het bloemwerk voor u.
Bloemen worden door Amazing Flow’r met de grootste zorg geselecteerd en verwerkt en geven een waanzinnig (Amazing) effect.
Bloemwerk dat bij niemand anders vindbaar is. Amazing Flow'r maakt bloemencreaties op maat, uniek en passend bij jullie als bruidspaar, bedrijf of feest.
Wij creëren een totaalconcept voor jullie bruiloft, evenement met volledige service op locatie.
Denk daarbij aan persoonlijk bloemwerk. Het bruidsboeket, corsage. Maar ook bloemen voor de trouwauto een boeketje voor het bruidsmeisje, ceremonie decoratie en bloemen op de trouwlocatie, evenementenzaal restaurant, entree, stoelversiering, bloemenwolk, bloemenboog, tafelvaasjes... Amazing Flow'r maakt het met liefde.
Alles op elkaar afgestemd, een passend geheel tot in detail.

Wij leveren uw bloemwerk op locatie en doen de styling voor u compleet maken.
Na afloop van u feest halen wij de geleende materialen zoals vazen weer op en stemt dit af met de locatie.
De bloemen mogen indien gewenst worden meegenomen zodat u er nog even van kan genieten.


totaal concept

Droogbloemen

Neem vrijblijvend contact op via het contact formulier.

contact