Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Danielle, Bloemstylist en het gezicht achter Amazing Flow'r.

 

Inmiddels ben ik een ervaren bloemstylist en dat verhaal is ooit ergens begonnen.
Op mijn 14e was ik op zoek naar een zaterdagbaantje.
De dag dat ik in de middag een sollicitatieafspraak had bij de lokale supermarkt, kwam mijn moeder op school de klas binnenlopen.
Ze kwam vertellen dat ik langs kon komen bij de bloemenwinkel naast de supermarkt. Ze zochten een meisje voor de zaterdag en mijn moeder had (min of meer) mijn sollicitatie al voor mij gedaan.

Bij de supermarkt ben ik dus nooit meer op gesprek, geweest want ik mocht de eerst volgende zaterdag al beginnen bij de bloemenwinkel.
Op mijn 16 koos ik ervoor om mijn creativiteit verder te ontwikkelen en begon ik aan de opleiding tot bloemstylist. Door de jaren heen deed ik ervaring op bij verschillende bloemenwinkels, als teamleider handboeketten, als styliste en als bruidsbloemist. Amazing Flow’r ben ik gestart omdat het werken met bloemen mij zoveel energie geeft en ik er echt veel plezier in heb.

Pluktuin...

In 2023 ben ik begonnen met het realiseren van een pluktuin. Bloemen worden op biologische wijze geteeld,  gezonde bloemen zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen.
De bloemen zijn gegroeid in ons eigen klimaat en hebben hun natuurlijke geuren en kleuren. Daar kun je écht van genieten dus, met een goed gevoel! En de bijen, vlinders en insecten genieten ook mee!
Een duurzame keus voor mens en milieu.De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Dit geldt ook voor onze leefomgeving. Hoogste tijd om pas op de plaats te maken en bewuster om te gaan met mens en milieu. Met de keus voor bloemen uit de pluktuin kunt ook u een bijdrage leveren aan verbetering van het milieu.                                                               Eerlijke bloemen en planten, een goed gevoel!

  • 7f37c1e1-253f-4287-902e-facd3c81c49c
  • c93ea7ba-e909-4746-b6f7-c2b3543ea3ae

E-mailen
Map
Info
Instagram