Totaal concept

Een compleet bloemen concept voor bruiloften, evenementen en mensen die het leven vieren! Volledig maatwerk zodat we iets kunnen ontwerpen wat écht bij jullie past. Wij creëren een totaalconcept voor jullie bruiloft of event.
Denk daarbij aan persoonlijk bloemwerk, je bruidsboeket, corsage, bloemen voor het bruidsmeisje, ceremonie decoratie en bloemen op de trouwlocatie. Bloemstukken, droogbloemen, tafelvaasjes boeketen, tafel styling, bloemenboog, bloemenwolk en alle denkbare bloemen voor de styling van uw bedrijf, feest of evenement.

Alles op elkaar afgestemd zodat het een feestelijk geheel is.

Meer bloemen...

Zijn jullie bijvoorbeeld op zoek naar een unieke en bijpassende aankleding van jullie beursstand? Of zoeken jullie passende bloemstyling voor de feestdagen? Een kerst etalage of een frisse uitstraling voor Pasen? Of misschien wil jij jouw bedrijf of werkplek opvrolijken met uniek bloemwerk? Dit is allemaal mogelijk! Ook voor een blijvende en langer houdbare bloemstyling kunnen we voor jullie aan de slag gaan. Altijd met een maatwerk concept, helemaal passend bij jullie!


contact

(horeca) Styling

Styling voor uw bedrijf, hulp bij het bepalen van de sfeer of gewoon net dat beetje extra. Aarzel niet om contact op te nemen.
Pluktuin

Amazing Flow'r heeft een eigen pluktuin.

Bloemen uit de pluktuin zijn onbespoten en helpen mee aan een betere toekomst.
Afscheidsbloemen         

 Een laatste groet met bloemen.               Een rouwboeket of grafstuk bij het afscheid nemen van u overleed dierbare.


 Contact opnemen


contactE-mailen
Map
Info
Instagram